Jeg begyndte at lave trådsmykker da jeg rejste i Syd Amerika i 2010. Nogle teknikker har jeg samlet op på gaden med hjælp fra andre gadekunstnere, og andre jeg selv udviklet. 
 

Fremstilling

Alle mine smykker er lavet af messing tråd. Trådene føjes sammen ved hjælp af tryk, altså uden at lodde. Ved brug af denne teknik, bliver trådenes ender ofte til spiraler, mens andre tråde bruges til at vikle-om, for at gøre spiralerne permanente. Tråde hamres for at gøre en struktur hårdere og mere stabil. Udover hammer, bruges diverse tænger og save. Ingen af mine ting er limet sammen.
 

Inspiration

 
Når man laver smykker med tråd, forvandles trådenes ender ofte til spiraler, og de er derfor et gennemgående tema for min smykker. Jeg kan godt lide at lave smykker med geometriske figurer og symboler.
 
Mine smykker kan give associationer til forskellige kulturer og tidsaldre, navnlig på grund af den udbredte brug af netop tråd og spiraler i mange forskellige regioner af verden gennem historien.
 
 
Spiraler
 
Spiraler har været som en rødtråd gennem menneskets historie, og viser de forskellige kultures fælles ophav. Nogle er de tidligste referancer til spiraler, er indgraveringer i stenmonumenter som dateres til mindst 11000 år f.k.
Gennem historien har spiraler haft forskellige fortolkninger, mange af dem af cyklist natur. Såsom livets cyklus, der veksler mellem fødslen og døden. Døgnets cyklus der spænder fra dag til nat. Årets cyklus der går fra sommer til vinter og tilbage til sommer.
Spiralen er et progressivt symbol, der betyder forandringer og ændring.
Det er også et symbol på kosmos og solen.
 
Ligesom galakser i det ydrerum tager form som en spiral, så opstår spiraler også naturligt her på jorden. Af en eller anden grund vokser nogle planter i spiral formation, et fenomæn som blev forsøgt beskrevet af matematikeren Leonardo Fibonacci i 1800 tallet med hans berømte tal sekvens.

Garanti

Smykkerne er alle lavet af  messing, er nikkel-frie og lavet til at holde i lang tid. Alle smykker er som minimum dækket af 2 års garanti. Garantien forudsætter at smykket er blevet behandlet ordenligt.